• darkblurbg

Klaassen & Co is een bedrijf dat zich richt op coaching, trainingen, zakelijk advies en persoonlijk management. 

Veelal gaat de aandacht in coaching en trainingen naar het verbeteren van kennis en vaardigheden om een bepaald objectiveerbaar doel te bereiken. Ook binnen Klaassen & Co is hier gezien onze achtergrond, Robien als registeraccountant en met een verleden in de audit bij grote organisaties en Roel vanuit de gezondheidszorg als fysiotherapeut en haptotherapeut en bovendien vanuit zijn eigen ervaringen in de topsport, voldoende ruimte voor. De kern van de activiteiten binnen Klaassen & Co is echter niet direct gericht op het verbeteren van kennis en vaardigheden maar op de rol van contact en de rol van emoties in prestatiegerichte omstandigheden. Hierbij is er geen sprake van korte termijn oplossingen of 'trucjes' maar van gedegen persoonlijke ontwikkelingsprocessen. 

Klaassen & Co helpt individuen en organisaties om prestaties te optimaliseren door te focussen op de ontwikkeling van menselijke contacten en het (h)erkennen van de rol van emoties. Vaak wordt dit gezien als de zachtere of minder belangrijke kant. Echter, binnen Klaassen & Co zijn wij van mening dat dit bepalend is voor optimale en duurzame prestaties. Naast het spreken over en delen van theoretische kennis over deze aspecten, zal er gedurende de coaching sessies en trainingen aan den lijven worden laten ervaren welke effecten contact en emoties hebben op individuen en wat er zich afspeelt in het contact met anderen. 

Binnen Klaassen & Co verrichten wij de volgende diensten:

Coaching
Persoonlijke begeleiding voor toppresteerders zoals sporters, artiesten, executives en anderen die op eigen niveau moeite hebben met optimaal presteren als het gevolg van druk of een conflict tussen gevoel en verstand. Dit kan zich onder andere uiten in klachten als burn-outs, aspecifieke lichamelijke of psychische klachten, onderpresteren, moeite met keuzes maken, piekeren en het gevoel 'vast te zijn gelopen'.

Trainingen
- Trainingen voor teams en organisaties met als doel om in het contact met elkaar de aanwezige talenten en kwaliteiten optimaal tot ontwikkeling te laten komen 
- Open trainingen gericht op speciale thema's (o.a. Leiderschap, Samenwerking en Werk-Privé Balans) of doelgroepen (o.a. Young High Potentials, Vrouwen aan de Top of Burn-outs).

Zakelijke Advies
Financieel en zakelijk advies gebaseerd op de kennis opgedaan als accountant en onze persoonlijke begeleiding aan toppresteerders binnen het bedrijfsleven. Diensten kunnen variëren van het voeren van administraties, verzorgen van belastingaangiftes, advieswerkzaamheden met betrekking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de inrichting van organisaties, ondersteunen bij het opstellen van risico-analyses en het ondersteunen bij het voorbereiden van de jaarrekeningcontrole door een accountantsorganisatie.

Persoonlijke Management
Persoonlijke, zakelijke en organisatorische begeleiding in de breedste zin van belang voor het optimaliseren van omstandigheden die topprestaties in potentie mogelijk maken. 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Contact opnemen